Ugradnja automatskih osigurača

Kontakt

Vecina stanova u Beogradu stara je od trideset do pedeset godina, pa mozda I vise. Isto toliko stare su I vase elektricne instalacije. U celom tom sistemu, osiguraci su oni koji trpe najvise. Vremenom, zbog istrosenosti materijala I grejanja kontakti na osiguracima slabe i to predstavlja potencijalnu opasnost.

Danas na trzistu umesto starih  (topljivih) osiguraca postavljaju se savremeniji – AUTOMATSKI OSIGURACI.

U poređenju sa klasičnim, automatski osigurači brže prekidaju strujno kolo u situacijama kada su moguće havarije. Poznato je da se ova vrsta osigurača manje greje, da su vrlo jednostavni za rukovanje, imaju duži vek trajanja i samim tim su ekonomičniji.

Automatski osigurači rade poput sklopke, tačnije kada nastupi struja kratkog spoja, ili ako dodje do preopterećenja, poluga osigurača se spusti a u funkciju se vraća vrlo jednostavno-podizanjem poluge na gore.

Automatski osigurači se ne postavljaju samo zbog estetike I lakseg rukovanja, vec pre svega zbog vece bezbednosti

Zamenu klasičnih (topljivih) osigurača automatskim, mogu izvršiti, samo obučene osobe. Naš servisni centar vam nudi pre svega obučene majstore, efikasne i brze u svom radu.

Ugradnja automatskih osigurača kao i osiguračke table je investicija koja se na više načina isplati. Ugradnja automatskih osigurača vršimo na celoj teritoriji Beograda. Ukoliko imate nedoumica ili bilo kakvih pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate preko telefona ili preko email-a.

CENA ZAMENE OSIGURAČA

Cena zamene osigurača zavisi od broja postojecih osigurača na Vašoj staroj table

 

Do 15 kom. – 130 EUR

 16  kom. i vise – 150 EUR

U cenu je uračunat rad i kompletan material